Werkplaats

APK

BETROUWBARE EN GOEDKOPE APK KEURING BIJ Garage Overbeek Op zoek naar een betrouwbare en goedkope Apk-keuring? Bij Garage Overbeek bent u altijd verzekerd van de beste service tegen een scherpe prijs. Als vakkundig bedrijf is Garage Overbeek RDW erkend. Bovendien beschikken wij over de benodigde apparatuur om onderhoud en reparaties uit te voeren aan alle merken en soorten auto’s. En mocht uit de autokeuring blijken dat een reparatie noodzakelijk is, dan ontvangt u van ons altijd vooraf een prijsopgave. Zo staat u nooit voor onverwachte kosten. Bij Garage Overbeek is uw auto in veilige handen.

Onderhoud

In onze werkplaats beschikken we over de juiste gereedschappen, apparatuur en computers om aan vrijwel alle typen auto’s te werken. Periodiek onderhoud aan uw auto kan later grote kosten voorkomen. Daarnaast zult u prettiger rijden in een auto die veilig is, en optimaal is afgesteld. Van een eenvoudige budgetbeurt tot aan een grote beurt, we voeren altijd professioneel werk uit tegen uiterst scherpe tarieven.

Reparatie

Heeft u een reparatie nodig aan uw auto? Welk merk u ook rijdt, Garage Overbeek staat klaar voor u. Omdat we kennis en ervaring combineren met vakmanschap kiest u bij ons voor zekerheid. Uw auto is bij ons in goede handen. Onze werkplaats beschikt over alle apparatuur die nodig is om u goed van dienst te kunnen zijn.

Airco service

Je airco zorgt ervoor dat je het hoofd koel houdt in de zomer. Wat veel mensen niet weten, is dat je airco je in de winter ook heel goed kan helpen. Je airco zorgt in de winter namelijk voor een snelle ontwaseming van je beslagen ramen. Aangezien je airco er gedurende het hele jaar voor kan zorgen dat je comfortabeler in je auto zit, is goed en regelmatig airco onderhoud belangrijk. Iedere airco moet periodiek gereinigd en bijgevuld worden. Voor de duurzaamheid en eventuele vervelende geur van uw airco systeem is dit aan te raden. Doe daarom de airco service bij Garage Overbeek.

EXTRA:
Onze werkplaats is voorzien van de benodigde apparatuur voor reparaties en onderhoud aan alle merken en soorten auto’s. Kom gerust een keer langs voor een passende en vrijblijvende offerte. De koffie staat altijd klaar!